SCOS Pilot

SCOS Software, leverancier van network monitor en security software, maakt de introductie bekend van Pilot, een netwerkanalysetool die volledig geïntegreerd is met Wireshark. De tool biedt traffic-visualisatie, charting en rapportagefuncties die het gebruik van Wireshark en AirPcap aanvullen en vereenvoudigen.

SCOS Software heeft netwerkanalysetool Pilot op de markt gebracht. Pilot ‘Views' vormen de centrale analyse- en visualisatiefunctie van de applicatie. Views zijn gebaseerd op interactieve grafische elementen genaamd ‘Charts', waaronder staaf- en taartdiagrammen. Door een View op een trafficbron toe te passen, wordt de Pilot-analyse-engine geactiveerd om de pakketbron te verwerken en de resultaten door te sturen naar de juiste Chart voor een visualisatie. Pilot bevat een verzameling van meer dan 70 views, inclusief een uitgebreide verzameling voor het 802.11-protocol die direct kan worden toegepast op wireless bronnen, waaronder de AirPcap-adapters van CACE Technologies.
De integratie van Pilot met Wireshark is ontworpen om het gebruik van Wiresharks capture- en weergavefilters in Pilot te optimaliseren. Het gebruik van Wireshark-filters in combinatie met Pilot Views biedt veel analyse- en visualisatiemogelijkheden.
Een verzameling functiegerichte video's die de Pilot-interface en eenvoudige navigatietechnieken beschrijven, is beschikbaar op www.AirPcap.nl.
Een single user licentie voor Pilot, inclusief een update-abonnement voor twaalf maanden, kost 825 euro (excl. btw).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-22T10:34:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.