Managed hosting door True

FalconStor thin disaster recovery

FalconStor Software, leverancier van netwerk-storageoplossingen, kondigt verbeteringen aan van de FalconStor Network Storage Server, Continuous Data Protector en Virtual Tape Library-oplossingen. Deze worden gestuurd door een geoptimaliseerd FalconStor IPStor virtualisatieplatform, wat volgens de leverancier resulteert in betere storage-efficiency en storagebeheer.

De leverancier van netwerk-storageoplossingen FalconStor Software heeft een aantal van zijn producten verbeterd. 

FalconStors thin disaster recovery maakt gebruik van thin provisioning, thin mirroring en thin replication volumes om de eerste end-to-end disaster recovery infrastructuur te bieden, die resulteert in een hoge beheer- en kosteneffectiviteit. Met FalconStors technologie Thin DR hoeft storagetoewijzing in het datacenter en de disaster recovery-locatie niet meer één en dezelfde te zijn.

Thin DR gebruikt het IPStor-platform om op basis van ‘any to any' heterogene storagereplicatie te bieden en maakt gebruik van de MicroScan-technologie met ingebouwde deduplicatie en compressie om de hoeveelheid data te minimaliseren, op het niveau van disksectoren. Gebruikers kunnen een virtueel volume creëren die tegemoet komt aan ieder datatoewijzingsverzoek en een kleiner deel van de fysieke disk toewijzen, waarbij aanvullende schijfruimte wordt toegewezen waar nodig. Thin provisioning reduceert storagekosten, thin replication reduceert bandbreedtekosten en thin mirroring voorkomt een te grote voorziening van storage, waarmee schijfruimte en energieverbruik wordt verminderd, en faciliteert een substantieel efficiënter en ‘groen' datacenter.
Het verbeterde IPStor-platform maakt het ook mogelijk om diskgebaseerde dataprotectie-appliances te bouwen, gebruikmakend van beschikbare componenten om een virtuele appliance te creëren die geïntegreerd is met de VMware EXXi. Kleine tot middelgrote ondernemingen kunnen een virtuele back-upserver creëren voor direct dataherstel en bedrijfscontinuïteit.
De IPStor-technologie kan eenvoudig worden gebruikt in een disk array systeem.

www.falconstor.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-22T11:11:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.