Epson AcuLaser M4000 laserprinter

Met de AcuLaser M4000 voegt Epson een printer toe aan zijn zakelijke reeks AcuLaser-printers. Deze laserprinter drukt tot 43 pagina's zwartwit per minuut af. De eerste pagina rolt binnen 8,3 seconden uit de printer. De nieuwe AcuLaser M4000 heeft als opties een duplex-unit en papiercassettes, die de printcapaciteit verhogen.

Epson introduceert de Epson AcuLaser M4000, een laserpinter die tot 43 zwartwit-pagina's per minuut afdrukt. Het apparaat heeft een standaardcapaciteit van 700 vellen, die is uit te breiden tot 1800. 
De AcuLaser M4000 heeft een groot LCD-scherm. De gebruiker kan hierop grafische instructies voor het periodiek onderhoud van de printer raadplegen, of de bookmark-functie gebruiken om veelgebruikte menu's snel op te vragen.
Het 64MB RAM-geheugen uit te breiden tot 576MB. Daarnaast kan het EpsonNet Authentication Print System met een optionele hardware-plugin worden geactiveerd. Met dit systeem moet de gebruiker eerst een kaart door het printstation halen voordat de afdrukken worden vrijgegeven.
Naast het standaardmodel levert Epson ook een duplex-versie, de AcuLaser M4000DN en een duplex-versie uitgerust met een extra papierlade, de AcuLaser M4000DTN. Wanneer in duplex-modus wordt afgedrukt, zijn de snelheid en de kwaliteit van de afdrukken even hoog als bij enkelzijdig afdrukken. De extra papierlade vergroot de standaardcapaciteit van 700 vellen - 550 vellen in de hoofdlade en 150 vellen in de MP-lade - naar 1.800 vellen. Alle modellen in de AcuLaser M4000-serie ondersteunen een optionele document stacker, om afzonderlijke afdruktaken te sorteren en te scheiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-29T10:36:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.