Managed hosting door True

HP-software voor sneller gebruik van SOA

HP komt met software waarmee organisaties het in gebruik nemen van service oriented architecture (soa)-projecten kunnen versnellen, het beheer ervan verbeteren en risico's verminderen. De introductie omvat nieuwe versies van HP Service Test en HP Service Test Management en uitbreiding van de softwareoplossingen HP Business Availability for SOA, HP Diagnostics for SOA, en HP SOA Policy Enforcer.

De softwareproducten van HP versnellen de adoptie van soa binnen grote organisaties doordat het de zekerheid geeft dat de services minimaal voldoen aan de specificaties voor het ontwerp en functioneren. Door deze oplossingen over de hele services lifecycle van planning, kwaliteit en werking te integreren, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat essentiële applicaties worden ondersteund, zonder risico op uitval of vermindering van de prestaties.

HP's Quality Management for SOA geeft grote organisaties de zekerheid dat services functioneren in iedere omgeving. Het onderdeel HP Service Test Management maakt teams voor kwaliteitsbeheer mogelijk, voor het plannen, ontwerpen en uitvoeren van activiteiten op het gebied van kwaliteitsbeheer, vanuit een op services gericht perspectief. Met dit element kunnen teams direct rapporteren over de pre-productie kwaliteit van alle op soa gebaseerde services. Ook integreert het met HP SOA Systinet voor het automatisch gebruik van kwaliteitsbeheer metrics, zodat managers en gebruikers gewaarschuwd worden wanneer services gereed zijn voor gebruik. Met HP Service Test kan de gebruiker soa-services testen, zodat het risico op uitval van applicaties wordt geminimaliseerd.

Volledige integratie

HP's oplossingen voor het beheer van soa werken zelfstandig voor kleine of grote projecten, maar kunnen ook volledig geïntegreerd worden in de it-omgeving van grote ondernemingen. Deze flexibiliteit geeft soa-architecten het vertrouwen dat initiële investeringen in soa-projecten omarmd worden door de it-organisaties als de adoptie van services toeneemt.

Toevoegingen aan HP SOA Management omvatten: HP Business Availability Center (BAC) for SOA, een module voor HP's real-time business service en applicatie-beheeroplossing, gebouwd voor de uitdagingen van soa; HP Diagnostics for SOA, dat technische soa-teams de mogelijkheid biedt om het gedrag van hun shared services te analyseren, zodat eventuele problemen in een vroeg stadium geïdentificeerd en opgelost kunnen worden; HP SOA Policy Enforcer, waarmee de afstand tussen soa-beheer en run-time soa-governance wordt overbrugt. HP SOA Policy Enforce biedt de zekerheid dat services voldoen aan technische zakelijke eisen door actieve monitoring en beveiligings-, prestatie- en andere zakelijke behoeften toe te passen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-02T13:42:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.