Belinea beeldscherm met pen-tabletfunctie

Met het Belinea s.display 5 22-inch breedbeeld introduceert Maxdata het eerste scherm uit de exclusieve s.line. Het nieuwe scherm combineert de innovatieve pen-tabletfunctie met een tft-scherm. De bijgeleverde invoerstift schrijft direct op het scherm - eenvoudig, snel en nauwkeurig. Het scherm is traploos in hoogte verstelbaar en laat zich 90 graden buigen.

Schermen van de Belinea o.line en b.line zijn al enige tijd verkrijgbaar, maar nu is het eerste scherm van de exclusieve s.line op de markt: Het Belinea s.display 5 22-inch breedbeeld is een hoogwaardig tft-scherm voorzien van de pen-tabletfunctie: de gebruiker kan dus direct met een ergonomische pen op het scherm schrijven en werken.

Met dit scherm kunnen zakelijke gebruikers notities maken, interactief werken tijdens conferenties en documenten van commentaar voorzien. In het bijzonder grafici, architecten en ontwerpers profiteren van de pen-tabletfunctie waarmee schetsen en nauwkeurige tekeningen zonder probleem kunnen worden gemaakt. Het speciale veiligheidsglas beschermt het scherm optimaal en heeft tegelijkertijd een hoge lichtdoorlatendheid en vertoont weinig antireflectie. De schermvoet completeert niet alleen het design, maar past zich dankzij de flexibele en traploze instelling ook aan de individuele behoeften van de gebruiker aan. Dankzij de scharnierende voet kan het s.display tot op de tafelrand worden neergelaten en horizontaal worden gekanteld.

De Belinea s.display kan ook gebruikt worden bij conferenties en besprekingen aangezien het met een analoge uitgang speciaal is uitgerust voor de aansluiting van een projector en alle gegevens in real time op een scherm kunnen worden weergegeven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-02T14:44:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.