Managed hosting door True

MozyHome online backup voor de Mac

Mozy, onderdeel van EMC, introduceert MozyHome for Mac, een ongelimiteerde online back-up service voor de Apple Mac. Mac-gebruikers kunnen nu veilig en kostefficiënt online back-ups maken van hun bestanden. Met 700.000 gebruikers en 7.5 petabyte (7.8 miljoen GB) aan opgeslagen bestanden is Mozy volgens de leverancierde grootste online back-up service voor consumenten en het midden- en kleinbedrijf.

MozyHome for Mac biedt standaard 2 GB aan back-upcapaciteit zonder expiratiedatum. Mozy slaat automatisch alle bestanden zoals foto's, muziek, video en administratie op en beschermt ze daarmee tegen incidenten als crashes en incidentele verwijdering. MozyHome is nu nog alleen voor consumenten beschikbaar, maar later dit jaar komt er ook een business-editie. De opslagcapaciteit zal dan aanmerkelijk opgevoerd worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mozy is echt super. 1 keer instellen en je hebt er geen omkijken naar. Het is ook standaard voor windows beschikbaar. De opslagruimte van de gratis versie is beperkt, maar ik gebruik het dan ook alleen om echt belangrijke files mee veilig te stellen, zoals documenten en digitale foto's.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-06T13:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.