Managed hosting door True

Real Time Cat 6 en Cat 5e patchpanelen

Connex Telecom brengt een gestandaardiseerde versie van Real Time Cat 6 en Cat 5e patchpanelen, glasvezeladapterplaten en bijbehorende accessoires op de markt. De nieuwe producten maken deel uit van het intelligente en actieve beheersysteem voor netwerkaansluitingen Real Time Patching System van Molex.

Met de uitbreiding van het Real Time-programma zijn patchpanelen voor koperkabels nu ook leverbaar in UTP Cat 6 en Cat 5e uitvoering in 1 HE (24 poorten) of 2 HE (48 poorten). Alle panelen zijn gebaseerd op Molex´s DataGate-producten en bieden daarmee de kenmerkende voordelen van de DataGate-connectoren, zoals een gepatenteerde stofkap, universele 568A- en 568B-markering en goede elektrische eigenschappen.

Alle patchpanelen voor koper- en glasvezelkabels zijn voorzien van een nieuw type sensorstrip die op een printplaat is aangebracht. Deze printplaatversie is robuuster dan de meeste printplaten en is eenvoudig te installeren en duurzaam. Nieuw is verder het 48 poort patchpanel in 1 HE voor spraaktoepassingen. Daarnaast zijn de I/O-kabels met DIL-connector (Dual in Line) verbeterd, waardoor de connector altijd op de juiste manier wordt vastgezet. Aan een betrouwbare aansluiting wordt verder bijgedragen door een extra vergrendelingsfunctie voor de connector.

Ook de kabelmanagementrail voor koper patchpanelen is aangepast met een fixatiepunt voor horizontale bekabeling. Hiermee wordt een betrouwbare trekontlasting voor DataGate-jacks en I/O-kabels gegarandeerd. Een laatste uitbreiding betreft het RealTime analyserprogramma dat nu ook 1HE 256 poorts analysers (Master- en Linkopties), en 6 HE 512 poorts analysers omvat. Deze laatste kunnen met uitbreidingskaarten eenvoudig worden uitgebreid tot 2.048 poorten.

Het Real Time Patching System van Molex omvat intelligente patchpanelen, patchkabels, integratiestrips, kabels, hardware en software. Met het systeem kunnen it-managers de fysieke netwerklaag en de bijbehorende it-hardware ‘live' beheren en bewaken. Door het actieve karakter draagt het systeem bovendien bij aan vermindering van de down-time, verbetering van de netwerkbeveiliging en het onderhoud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-07T13:30:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.