Managed hosting door True

Geheugenkits voor Mac Pro en Xserve servers

Kingston Technology introduceert 800 MHz DDR2 fully-buffered dual-inline (FB-DIMM) geheugenmodules voor Apple Mac Pro werkstations en Xserve servers. De modules zijn per direct beschikbaar in kits van 2 GB, 4 GB en 8 GB.

Geheugenchip-fabrikant Kingston komt met geheugenmodules voor Apple-computers. Kingston is lid van de Apple Developer Connection en de nieuwe 800 MHz FB-DIMM's zijn dus door de Apple Validation Lab's diepgaand getest op het nieuwste 8-Core Xeon Mac Pro Workstation. De fabrikant raadt wel aan het geheugen van een Mac Pro altijd met tenminste vier FB-DIMM's op te waarderen, zodat in quad-channel mode kan worden gewerkt en de prestaties duidelijk omhoog gaan.

Met 25,6 GB/s bieden de Kingston 800 MHz FB-DIMM's voldoende bandbreedte voor de nieuwste Quad-Core Xeon processors. De geheugenkits van 2 GB en 4 GB bieden een flexibel groeipad, waarbij voldoende ruimte overblijft voor toekomstige ram-uitbreidingen.

De nieuwe Mac Pro-modellen zijn in januari geïntroduceerd en beschikken over één of twee Quad-Core Xeon 5400 series (Harpertown) processors. De Mac Pro-systemen hebben acht geheugenslots waarin modules kunnen worden geplaatst van maximaal 4 GB per stuk; het totale systeemgeheugen kan daarbij oplopen tot maximaal 32 GB.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-07T13:30:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.