HEBBEN: Kensington Contour Balance Notebook Case

Deze notebooktas van Kensington is geschikt voor de vrouw. Dat is niet alleen te zien aan het elegante uiterlijk van de tas, maar de tas moet draagcomfort garanderen en de belasting van de spieren verminderen, pretendeert het bijgesloten foldertje.

Dat klopt wel, want de notebook voelt in de tas meteen lichter aan. Of zou dat komen omdat Kensington een andere belangrijke vrouwelijke eigenschap niet helemaal begrepen heeft. Namelijk dat vrouwen zoveel als kan mee willen nemen. Deze tas blijft smal en zelfs met alle vrouwelijke kracht is de tas met daarin een appel niet meer dicht te krijgen.

Kensington heeft in ieder geval wel begrepen dat orde in de vrouwentas belangrijk is. De tas heeft meerdere vakjes. Het zoeken naar de lippenstift of telefoon gaat daarom al een stuk sneller. Ook zijn er handige zijvakken waar makkelijk vergeten papieren of de krant in te steken zijn.

Kortom, een zeer geschikte notebooktas voor de vrouw. De tas ziet er zakelijk en elegant uit. Dat doet het zeker beter dan de lompe tas die meestal bij een laptop bijgesloten is. Het blijft echter slepen met twee tassen als je gezond een appel (of ander rond fruit) wilt eten tussen de middag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als je een handige en mooie tas wilt, moet je misschien toch ook even naar de business / laptop tassen van TooBee kijken! Super vrouwelijk maar niet tuttig, handige vakken maar niet te funktioneel, prachtig leer en in diverse formaten. Ben benieuwd wat je ervan vindt!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-14T10:46:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.