Managed hosting door True

DigiPoS komt met groene'Retail Core' pc

Fabrikant van gespecialiseerde industriële en retail pc's, tft-monitoren, kassalades, display's en printers DigiPos introduceert een groene pc op de Nederlandse markt. Deze pc is in samenwerking met enkele grote retailers ontwikkeld om uitstoot van kooldioxide te reduceren tot het laagste niveau.

Met een energieverbruik dat lager ligt dan van een 15 watt gloeilamp mag de ‘Retail Core' van DigiPos met recht een groene pc worden genoemd. Niet alleen het lage stroomverbruik is een belangrijk kenmerk van de pc, maar ook hoe er met randapparatuur wordt omgegaan. Steeds meer pc-fabrikanten laten de interfaces achterwege. Hierdoor kan men oudere randapparatuur vaak niet meer aansluiten. Om dit probleem te overbruggen heeft de Retail Core pc vier (powered) usb- en twee RS232-aansluitingen. Voor extra poorten kan een zogenoemde Retail Extender worden aangesloten.

DigiPos wordt in Nederland vertegenwoordigd door TCP PC-Pos.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooi, voor het milieu. Het schijnt zo te zijn dat alle internet provider serverparken, indirect net zoveel CO2 uitstoot veroorzaken als het complete vliegverkeer in de wereld. Dit wordt alleen maar erger. Met deze PC's kunnen we bijdragen aan de reductie ervan.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-14T13:45:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.