Managed hosting door True

Ipanema Technologies Smart Path Selection

Ipanema Technologies, marktleider in application traffic-management systemen voor wan (wide area networks) en telecom- en internetproviders, komt met Smart Path Selection Daarmee kunnen bedrijven meerdere fysieke netwerken tot één combineren zodat de vooruitgang van de toepassingsprestaties en business continuïteit gegarandeerd wordt.

Vandaag de dag rekenen bedrijven op hun wide area network dat die bedrijfskritische toepassingen levert op verschillende werkplekken. Het hebben van een uitgebreide infrastructuur van het netwerk is niet langer meer mogelijk, behalve voor bepaalde sectoren zoals bijvoorbeeld de financiële branche. Veel ondernemingen moeten nu de risico's die er ontstaan omdat zij afhankelijk zijn van één enkel netwerk of service provider, verminderen. Het standaard antwoord op het verminderen van deze risico's is het combineren van een MPLS netwerk met een backup ISDN of xDSL lijn.

Deze uitgebreide en overtollige netwerken worden bijna altijd ingesteld op een manier waarbij de bandbreedte van de secundaire lijn alleen wordt gebruikt wanneer het primaire netwerk uitvalt, met als resultaat dat de capaciteit van het secundaire (overbodige) netwerk verspild wordt.

Smart Path Selection levert bedrijven een nieuw model waar de bandbreedte van de primaire en de secundaire netwerken dynamisch gemanaged wordt als zijnde één netwerk, waardoor er optimaal gebruik gemaakt wordt van de netwerkmiddelen en een maximale kwaliteit van gebruikerservaring gerealiseerd wordt. Het is een aanvullende eigenschap van het Ipanema Autonomic WAN Optimization System. Het gebruikt de hulpmiddelen (de ip|engines) die over het wan in de datacenters en de bijkantoren zijn opgesteld. Smart Path Selection leunt op de Visibility en Optimization eigenschappen van het Ipanema systeem, zodat deze ook dynamische beslissingen kan nemen op basis van de real time status van de routes (beschikbare bandbreedte, kwaliteit...)

Smart Path Selection is verder gekoppeld aan de andere eigenschappen van het Ipanema systeem, waaronder: Visibility, Optimization en Acceleration.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-19T14:49:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.