Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC breidt back-up aanbod uit

 

Met een aantal nieuwe beck-up oplossingen probeert EMC de druk van het snel groeiende digitale universum op datacenters verlichten. De nieuwe oplossingen verlagen de kosten van disk-based back-up ten opzichte van tape door gebruik te maken van technologieën zoals data de-duplicatie, disk drive spin down en energiezuinige drives.

De lan back-up-to-disk systemen voor middelgrote organisaties EMC Disk Library 3D 1500 en 3000 zijn voorzien van policy-based data de-duplicatie back-up, EMC five-9s (99,999%) storage platform en IP-replicatie. De nieuwe Disk Library-systemen verzekeren klanten van een hoge beschikbaarheid, verminderde de hoeveelheid aan back-up data en voldoen aan off-site beschermingsvereisten zonder het fysieke transport van tapes.

De open systems virtual tape library (VTL) EMC Disk Library 4000 is voorzien van data de-duplicatie, disk drive spin down en de nieuwste energiezuinige disk drives waarmee de benodigde hoeveelheid energie en koeling met bijna de helft kan worden verlaagd. De nieuwe eigenschappen zijn compatibel met de oudere DL4000 systemen.

Verdubbeling

Avamar Data Store Gen 2 en Avamar 4.0 zijn de nieuwste edities van EMC's next generation back-up en recovery oplossing, met geïntegreerde data de-duplicatie technologie, en hebben als voornaamste nieuwe functionaliteit de verdubbeling van de back-up capaciteit per systeem. Organisaties kunnen tot wel 43 procent energie besparen per terabyte aan back-up. Dit levert een aanzienlijk lagere TCO op en maakt het eenvoudiger om meer informatie op te slaan.

Tot slot heeft EMC een geïntegreerd pakket ontwikkeld om de licensering, installatie en set-up voor groeiende middelgrote ondernemingen te vereenvoudigen en te versnellen. NetWorker Fast Start is een schaalbare basisoplossing die eenvoudig kan worden uitgebreid met geïntegreerde functionaliteiten zoals de-duplicatie, CDP en back-up analytics.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2558267). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×