Managed hosting door True

Externe harde schijven voor Macintosh

Western Digital breidt zijn aanbod van mobiele-opslagoplossingen uit met een nieuwe serie harddisks speciaal voor Macintosh: de My Passport Studio Portable Drives. De harddiskszijn uitgerust met een FireWire 400- en USB 2.0-interface, een heldere aanduiding van beschikbare opslagcapaciteit en een draagtasje met trekkoord bescherming biedt tegen krassen en stof. De My Passport Studio is beschikbaar met 250GB en 320GB.

De My Passport Studio Portable Drives wegen slechts 145 gram elk. Hiermee maakt Western Digital het simpel om werkbestanden, duizenden muzieknummers, foto's en video's altijd en overal veilig mee te dragen. Gebruikers kunnen eenvoudig bestanden op hun Macintosh-laptop opslaan met Apple Time Machine. Bovendien zijn de schijven schokbestendig. De mobiele harddisks krijgen hun stroom via de usb-kabel

De belangrijkste specificaties van de My Passport Studio Portable USB Drives zijn Formatted HFS+-Journaled voor uitwisselbaarheid met Macintosh2, FireWire 400- en USB 2.0-interfaces, Aanduiding van beschikbare opslagcapaciteit waarmee gebruikers in een oogopslag zien hoeveel ruimte beschikbaar is, geschikt voor de Apple Time Machine-back-upfunctie in het Apple-besturingssysteem Leopard en vijf jaar garantie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.