Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WL-306 Wireless Gigabit Router 300N-XR

 

Sitecom presenteert de WL-306 Wireless Gigabit Router 300N-XR uit de nieuwe Pure E-motion lijn. In een bekabeld netwerk biedt deze router een snelheid tot duizend Mbps waardoor grote bestanden snel kunnen worden gedownload, gekopieerd of gedeeld. Binnen een draadloos netwerk biedt deze router 802.11n draft 2.0 een verbinding tot driehonderd Mbps.

Voor de gebruiker die de voorkeur geeft aan een bekabeld netwerk, is de WL-306 Wireless Gigabit Router 300N-XR voorzien van een ingebouwde 5 Port Full-Duplex 10/100/1000 switch die tot tien keer sneller is dan een standaard netwerk. De Gigabit router beschikt over slimme hardware waardoor er tot zeventig procent energie bespaard wordt. Deze besparing is afhankelijk van de kabellengte die wordt gebruikt en de link down toepassing die geïntegreerd is in de router. Hoe korter de kabel, hoe minder energie er wordt verbruikt: wanneer de kabellengte korter is dan tien meter wordt er automatisch twintig procent minder energie verbruikt en wanneer de kabel tussen de tien en vijftig meter is wordt tot tien procent minder energie verbruikt. Bovendien beschikt dit model over een ‘link down' toepassing. Wanneer er geen verbinding wordt gemaakt met het netwerk kan er tot zeventig procent minder energie verbruikt worden dan normaal.

In omgevingen als kleine kantoren met meerdere computers kunnen de verschillende voordelen van deze Gigabit Router, zoals snelheid, bereik en functionaliteit maximaal benut worden. De WL-306 Wireless Gigabit Router beschikt over een WPS knop om op een eenvoudige manier een draadloos netwerk tot stand te brengen. Binnen een draadloos netwerk biedt deze router 802.11n draft 2.0. De maximale overdrachtsnelheid bedraagt dan maximaal driehonderd Mbps.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2564635). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×