Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Intermec PW50 workboard printer

 

Intermec introduceert de PW50, een robuuste workboard printer die een eenvoudige geïntegreerde oplossing biedt om de werkzaamheden van Direct Store Delivery (DSD)-medewerkers te vergemakkelijken, naast thuisbezorging en field service toepassingen. De printer is speciaal ontworpen voor gebruik met de innovatieve Intermec CN3, CN3e en CK61 handheld computers.

Om de productiviteit te maximaliseren hebben bezorgers en field service medewerkers middelen nodig die moderne mogelijkheden bieden maar ook eenvoudig te gebruiken zijn en gemakkelijk te dragen. In combinatie met de CN3 serie handheld computers komt de PW50 tegemoet aan deze eisen, met een bundel die gemakkelijk kan worden meegenomen of geïnstalleerd in een voertuig. Een beveiligde Bluetooth verbinding voor een veilige transactieomgeving en snelle printsnelheden, en de optioneel geïntegreerde smartcard en magneetstriplezers voor point-of-sale transacties zorgen voor snelle en efficiënte transactieverwerking.

Het ontwerp van de PW50 bevat een gepatenteerd energiebeheersysteem waarmee de batterijduur maximaal is. Dual-charging houdt de batterijen van zowel de computer als de printer opgeladen via de voertuigbevestiging of een 12-volts adapter. Net als de CN3 serie handhelds weerstaat de PW50 met gemak het stoten en vallen die veel voorkomen bij intensief mobiel gebruik.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2566716). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×