Print Plug-In voor Adobe Photoshop

Epson introduceert een nieuwe Print Plug-In voor Adobe Photoshop en gerelateerde producten. De software is speciaal ontworpen voor de populaire Adobe Photoshop CS en Elements producten en is bedoeld voor de gebruikers van A3+-printers, waaronder de Epson Stylus Pro 3800 en de nieuwe Stylus Photo R2880.

De nieuwe Print Plug-In van Epson biedt meer functionaliteit en flexibiliteit, wat het afdrukken van afbeeldingen met bewerkte kleuren sneller en gemakkelijker maakt. De interface splitst de rij afdruktaken in drie stappen: selecteren afbeeldingen, selecteren/definiëren lay-out en printerinstellingen plus preview. Hierdoor verloopt het afdrukproces eenvoudig en efficiënt, het scherm van elke stap is modulair opgebouwd en kan worden geminimaliseerd om de ruimte op het scherm te optimaliseren.

De lay-outfunctie automatiseert het lay-outproces en stelt de gebruiker in staat uit drie typen lay-out te kiezen: template lay-out, index lay-out en free lay-out. Deze lay-out typen kunnen over meerdere pagina's worden ingesteld. Standaard zijn er meer dan 170 templates beschikbaar, van creditcardformaat tot A2. Het is zelfs mogelijk om persoonlijke templates aan te maken en voor regelmatig gebruik op te slaan. Als de lay-out eenmaal is gekozen, hoeft de gebruiker alleen de afbeeldingen naar de template te slepen om ze hieraan toe te voegen.

Kleurbeheer kan voor zowel direct kleurbeheer via de printerdriver als voor kleurbeheer op basis van een ICC-profiel worden geautomatiseerd. De gebruiker kan daarnaast zijn eigen ICC-profielen voor specifieke afdrukmedia aanmaken. De previewfunctie geeft de mogelijkheid een afdrukvoorbeeld te maken van de uiteindelijke lay-out, voordat met afdrukken wordt begonnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-28T12:30:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.