Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Belinea b.center opslagsysteem voor MKB

 

Maxdata komt met Belinea b.center, een opslagsysteem voor kleine en middelgrote bedrijven. Het systeem kan door gecombineerde nas- en iSCSI-san-technologie in een netwerk worden geïntegreerd en is door de intuïtieve grafische interface ook te beheren door gebruikers met weinig it-kennis.

De Belinea b.center van Maxdata is geschikt voor omgevingen die afhankelijk zijn van een eenvoudige, snel inzetbare en flexibele opslagoplossing en beheer op afstand. Het chassis biedt naast de AMD Sempron-processor met een kloksnelheid van 2,1 GHz en 1 GB DDR 2 RAM, ruimte aan maximaal vier harde schijven van elk één terabyte.

Met de Belinea b.center biedt Maxdata naar eigen zeggen een comfortabel en veilig systeem, omdat het naadloos in de Windows Active Directory wordt geïntegreerd, het dataverkeer codeert en browsergebaseerd wordt beheerd. Alle gegevens worden conform RAID 0/1/5/6 opgeslagen. Een geïntegreerde back-uptoepassing zorgt voor regelmatige gegevensopslag. Via vier USB 2.0 poorten en een eSATA-interface kunnen aanvullende, externe harde schijven worden aangesloten.

Het opslag systeem kan vanaf elke aangesloten client via een webgebaseerde interface worden beheerd. De beheertoepassing is intuïtief en de gebruiker hoeft de functies niet eerst te leren. De beheerinterface wordt daarnaast door een wachtwoord beveiligd en via SSL-codering tegen ongeoorloofde toegang beschermd. Ingeval van een probleem neemt het systeem zelfs automatisch via mail contact op met de beheerder, zodat deze snel kan reageren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2570352). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×