Managed hosting door True

OKI C3600 printer voor kleine kantoren

OKI Printing Solutions introduceert de C3600 printer. Deze desktop printer is bedoeld voor kantoren waar ruimte een probleem is. De C3600 is volgens de producent de kleinste printer in zijn klasse en bovendien bijzonder geruisloos.

De C3600 is klein van afmeting, maar er is niet ingeboet op de prestaties, slet OKI Printing Solutions in het persbericht. De printer biedt een professionele printkwaliteit tot twintig pagina's per minuut en print de eerste zwart/wit pagina al binnen tien seconden binnen twaalf seconden het eerste kleurendocument. Dankzij een combinatie van een groot geheugen, snelle processorsnelheid, PCL- en PostScript-mogelijkheden en de OKI single-pass digitale led-technologie, levert de C3600 een kwaliteitsniveau die niet onder doet voor grote werkgroepprinters.

De kleurenprintkwaliteit stelt bedrijven in staat om meer creatief met hun in-house printing om te gaan, waardoor de externe drukkosten zullen verminderen. Door zijn veelzijdigheid kan de C3600 aan de zakelijke kleurenprintbehoefte voldoen, van visitekaartjes tot A4 flyers en zelfs tot banners van 1,20 m lengte. Daardoor is het een aantrekkelijke printer voor professionals die regelmatig timesheets, kaarten en zelfs posters tot een papiergewicht van 203 gram printen met behulp van meegeleverde utilities, zoals Template Manager 3.0.

Voor bedrijven is de beheersbaarheid van de printkosten een belangrijke overweging. De C3600 is uitgerust met hoge capaciteit inktpatronen en drums voor professionele prestaties. Alle onderdelen kunnen afzonderlijk worden vervangen, waardoor het tonerafval wordt beperkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-02T14:27:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.