Managed hosting door True

Hitachi Dynamic Provisioning software

Hitachi Data Systems, leverancier van op service georiënteerde opslagoplossingen, optimaliseert het Hitachi Universal Storage Platform V en het Hitachi Universal Platform VM met Dynamic Provisioning software. Klanten kunnen met deze oplossingen hun operationele kosten verlagen en hun storage-proces optimaliseren. Ook krijgen gebruikers meer flexibiliteit bij de beveiliging van data en bij disaster recovery-procedures.

De verbeteringen aan de Dynamic Provisioning software zijn onder andere ondersteuning voor lokale en remote replicatie van databestanden waarbij thin provisioning is toegepast. De software biedt eveneens ondersteuning voor terabyte SATA II hard disk drives in zowel open systemen en mainframe-omgevingen. De grotere capaciteit met een aantrekkelijke prijs van deze schijven verbetert het efficiëntieniveau van opslagomgevingen.

Bedrijven hebben behoefte aan een zo hoog mogelijke operationele doorvoersnelheid en bandbreedte voor hun kritische applicaties. Daarom ondersteunt Hitachi nu ook de flash-based drives voor de storage services-platformen Hitachi Universal Storage Platform en Hitachi Universal Storage Platform VM. Klanten die deze high-end drives nodig hebben, kunnen nu de geavanceerde tiered storage-capaciteiten van het Hitachi Universal Storage Platform V gebruiken om onafgebroken en transparant datamigratie tussen flash-based volumes en traditionele hard disk drives mogelijk te maken.

Hitachi heeft ook de cache-capaciteit van het Hitachi Universal Platform V verdubbeld tot 512 gigabytes. Dit verhoogt de prestaties van de applicaties door de werkbelasting te isoleren in onderdelen van het cache-geheugen. Ook optimaliseert het storage-configuraties op basis van de specifieke vereisten van bedrijfsapplicaties. Daarnaast wordt IPv6 ondersteund.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-02T14:40:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.