Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IPMux-oplossingen van Triple P

Triple P Nederland BV brengt een nieuwe generatie IPMux-oplossingen op de markt, waarmee de volledige standaardreeks voor Pseudo-Wire wordt ondersteund. Deze oplossingen bieden zowel zakelijke klanten als operators mogelijkheden om meerdere traditionele verbindingen te combineren op een kosteneffectief ip-netwerk.

De nieuwste serie IPMux-oplossingen vormen een uitbreiding op de TDMoIP (Time Division Multiplexing over ip) productfamilie die Triple P eerder op de markt bracht. De producten worden ontwikkeld door RAD Data Communications. Naast ondersteuning van de Pseudo-Wire standaardreeks staat deze nieuwste generatie ook garant voor stabiele signalen. Zo voldoet het klokmechanisme aan een nauwkeurigheid van zestien parts per billion (ppb). Dit is bijvoorbeeld voldoende om ook umts-verbindingen te ondersteunen.

Triple P richt zich met de nieuwe IPMux-oplossingen met name op de zakelijke markt en operators. In de zakelijke markt kunnen netwerkkosten aanzienlijk worden verlaagd door de verschillende soorten traditionele verbindingen tussen vestigingen en gebouwen te vervangen door veel kosteneffectievere ip-netwerken. Voor operators bieden de oplossingen aantrekkelijke alternatieven om hun core netwerk volledig ip-gebaseerd te configureren, terwijl toch traditionele end-to-end verbindingen aan klanten aangeboden kunnen worden. Naast end-to-end controle kunnen beheerders de verbindingen ook integreren binnen hun bestaande netwerkmanagementsystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.