Dolphin 7600 met GSM en Windows Mobile 6

Honeywell heeft zijn lijn licht-industriële handheldcomputers uitgebreid met de Dolphin 7600 met gsm en Microsoft Windows Mobile 6. De toegevoegde technologie voorziet gebruikers van wide area networking (wan)-mogelijkheden en verbeterde tools voor een snelle en veilige inzet van applicaties.

De basis functionaliteit van de Dolphin 7600 verhoogt de productiviteit van de mobiele gebruiker. De geïntegreerde Adaptus Imaging Technologie 5.0 biedt verschillende datacollectiemogelijkheden zoals lineaire- en 2D barcode scanning, het maken van digitale beelden en digitale handtekeningen. De Dolphin 7600's draadloze technologie maakt real-time verbinding mogelijk met mobiele netwerken, zakelijke netwerken en randapparatuur.

De toevoeging van de gsm-technlogie aan de Dolphin 7600 mobiele computer laat mobiele gebruikers vanuit het veld communiceren terwijl ze in verbinding blijven met voor het werk belangrijke gegevens, ongeacht de locatie. De Dolphin 7600 GSM is vooral geschikt voor lichtindustriële applicaties in transport en logistiek, pakket- en postdiensten, routeberekening en velddiensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-04T12:30:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.