Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dolphin 7600 met GSM en Windows Mobile 6

 

Honeywell heeft zijn lijn licht-industriële handheldcomputers uitgebreid met de Dolphin 7600 met gsm en Microsoft Windows Mobile 6. De toegevoegde technologie voorziet gebruikers van wide area networking (wan)-mogelijkheden en verbeterde tools voor een snelle en veilige inzet van applicaties.

De basis functionaliteit van de Dolphin 7600 verhoogt de productiviteit van de mobiele gebruiker. De geïntegreerde Adaptus Imaging Technologie 5.0 biedt verschillende datacollectiemogelijkheden zoals lineaire- en 2D barcode scanning, het maken van digitale beelden en digitale handtekeningen. De Dolphin 7600's draadloze technologie maakt real-time verbinding mogelijk met mobiele netwerken, zakelijke netwerken en randapparatuur.

De toevoeging van de gsm-technlogie aan de Dolphin 7600 mobiele computer laat mobiele gebruikers vanuit het veld communiceren terwijl ze in verbinding blijven met voor het werk belangrijke gegevens, ongeacht de locatie. De Dolphin 7600 GSM is vooral geschikt voor lichtindustriële applicaties in transport en logistiek, pakket- en postdiensten, routeberekening en velddiensten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2576960). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×