Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ARIS Business Performance Edition 7.1

IDS Scheer introduceert versie 7.1 van ARIS Business Performance Edition. Deze softwareoplossing moet volgens de leverancier organisaties helpen bij het naar een hoger niveau brengen van de bedrijfsresultaten.

ARIS Business Performance Edition van IDS Scheer omvat alle nieuwe en verbeterde ARIS-producten van het afgelopen jaar. In de 7.1-versie zijn onder meer ARIS Business Architect, ARIS Six Sigma, ARIS Business Publisher, ARIS IT Architect en ARIS Business Architect for SAP opgenomen. Ook maken ARIS Business Rules Designer, ARIS SOA Architect en ARIS Business Simulator onderdeel uit van de nieuwe versie. De modelleertaal BPMN en het OASIS SOA-referentiemodel completeren het geheel.

Vanuit een technisch perspectief is de nieuwe versie een voortzetting van de strategie die IDS Scheer enkele jaren geleden inzette: een Java-ontwikkelplatform voor webgebaseerde producten. Om de transitie naar de nieuwe technologie voor ARIS-gebruikers met oudere, op Windows gebaseerde producten te vergemakkelijken, biedt IDS Scheer het ARIS Exchange Program. Dit stelt deze klanten in staat hun oudere producten tegen speciale prijzen in te ruilen voor de nieuwe versies.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.