Managed hosting door True

WD Caviar Black met 1TB geheugen

Western Digital introduceert de WD Caviar Black 7200 RPM 3,5-inch SATA (Serial ATA) harde schijven. Deze harddisks zijn bedoeld voor geavanceerde pc's, werkstations en multidrive-systemen. De WD Caviar Black is beschikbaar met een opslagcapaciteit van 750GB en 1TB.

De WD Caviar Black heeft een laag energieverbruik dankzij GreenPower-technologie. Western Digital zegt het eerste bedrijf te zijn dat een dergelijke energiezuinige harddisk introduceert. De harde schijf is met 750GB of 1TB opslagruimte ontwikkeld voor gebruik in high-end oem-desktopsystemen en voor gebruikers die de snelheid en capaciteit van hun systeem willen upgraden. De harde schijf biedt namelijk 7200 RPM snelheid, SATA 3Gb/s interface en 32MB cache. 

WD Caviar Black heeft daarnaast een stevige mechanische architectuur. StableTrac beveiligt de motorschacht aan beide kanten om trillingen te minimaliseren en de platters te stabiliseren voor precieze tracking tijdens het lezen of schrijven. Door NoTouch ramp load technology raakt de opnamekop de schijfmedia nooit aan. Dit vermindert slijtage van de opnamekop en de media. Daarnaast is de schijf beter beschermd tijdens vervoer.

Kleurenschema

Met het nieuwe, uitgebreide kleurenschema voor zijn harddisks biedt Western Digital iedere klant wat wils. WD Caviar Blue vertegenwoordigt de prestaties en betrouwbaarheid waar het merk al jaren voor staat. Green staat voor de milieuvriendelijke GreenPower-schijven, die opvallen door koele, stille en milieuvriendelijke gebruik. Black staat voor maximale prestaties voor de meest geavanceerde apparatuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Op dit moment de snelste 1T schijf verkrijgbaar!

Wat betekend,

Dual processor ? twee keer de processorkracht voor maximale prestaties ?

Het is een HDD geen CPU toch...

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-18T14:39:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.