Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba Quad Core HD Processor

 

Toshiba Information Systems Benelux introduceert de Toshiba Quad Core HD Processor. Deze innovatieve processor wordt opgenomen in de nieuwe serie Qosmio-laptops die naar verwachting in het derde kwartaal van 2008 in Nederland geïntroduceerd worden.

De op de Cell-architectuur gebaseerde Toshiba Quad Core HD Processor is een krachtige co-processor die het verwerken van HD-videogegevens overneemt van zowel de centrale verwerkingseenheid (cpu) als de grafische verwerkingseenheid (gpu). Dit resulteert in een belangrijke verbetering van het verwerkingsvermogen en versnelt de afhandeling van meerdere resource-intensieve videoverwerkingstaken.

In combinatie met Toshiba's nieuwste multimediasoftware ondersteunt de Toshiba Quad Core HD Processor vier toepassingen. Tot de mogelijkheden behoort het verhogen van de beeldkwaliteit (‘upconversion') door directe conversie van standard definition-video naar high definition-beeldkwaliteit). Daarnaast is transcodering (zeer snelle beeldverwerking bij zelfs de grootste HD-videobestanden)mogelijk. Het onderdeel Index Viewer herkent en onthoudt gezichten die op het scherm verschijnen en tot slot is er een applicatie voor gebarenherkenning. Eenvoudige handbewegingen worden herkend door de geïntegreerde camera en zonder tussenkomst van muis of toetsenbord omgezet in bepaalde handelingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2594288). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×