Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC komt met nieuwe reeks beeldschermen

 

NEC Display Solutions introduceert een compleet nieuwe beeldschermlijn. Met de NEC MultiSync EA-serie voldoet NEC aan de laatste milieu-eisen en door scherpe prijsstelling is de prijs/prrestatieverhouding gunstig en wordt de tco (total cost of ownership) gedrukt.

Ondernemingen houden vandaag de dag bij de aanschaf van LCD-monitoren met veel meer factoren rekening dan alleen de technische eigenschappen en specificaties. Total cost of ownership (tco), prijs/prestatieverhouding en milieufactoren spelen bij het kiezen van de modellen een doorslaggevende rol. Met de nieuwe NEC MultiSync EA-serie zegt NEC Display Solutions aan deze eisen tegemoet te komen.

Het eerste model uit deze reeks, de NEC MultiSync EA191M, combineert beeldkwaliteit en beeldeigenschappen met een uitstekende rendabiliteit. Bovendien heeft de fabrikant van monitoroplossingen aandacht besteed aan milieuvriendelijke technologieën en materialen. De 19-inch monitor in het 5:4-formaat beschikt over het EPEAT-zilverlabel (Electronics Product Environmental Assessment Tool). En voor extra transparantie met betrekking tot de CO2-uitstoot beschikt de nieuwe monitor over een Carbon Footprint-teller.

De innovatieve aspecten van de nieuwe MultiSync EA-serie, opvolger van de NEC MultiSync 70-serie, zitten al in de naam opgesloten. De nieuwe reeks heeft de aanduiding MultiSync vanwege de hoogwaardige kwalitatieve eigenschappen van de NEC LCD-producten. De ‘E' - van Enterprise - staat voor lcd-monitoren die speciaal voor de eisen van ondernemingen zijn ontwikkeld. ‘A' - van Advanced - wordt gebruikt voor modellen die over eigenschappen voor zakelijk gebruik beschikken. De cijferreeks geeft de inch-grootte en de generatie van het desbetreffende model aan. Bijzondere kenmerken zoals het Wide Format (W) of multimedia-uitvoering (M) in de vorm van luidsprekers worden door de letterreeks aan het einde van de productnaam aangeduid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2596981). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij NEC
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×