Managed hosting door True

Compacte Smart-UPS RT van APC

APC, leverancier van stroom- en koelvoorzieningen, introduceert de Smart-UPS RT 15kVA en 20 kVA modellen. De nieuwe modellen hebben een compacte 12U afmeting voor plaatsing in racks of toreninstallaties.

De nieuwe dubbele conversie uniterruptible power supply (ups) biedt een flexibele input/output waardoor het opnieuw bedraden van de server- of netwerkruimte niet nodig is. De Smart-UPS RT is vooral gericht op kleine tot middelgrote datacenters met veeleisende en kritische toepassingen. Bovendien verwacht APC dat deze nieuwe UPS een belangrijke rol kan spelen in de noodstroomvoorziening bij de toenemende virtualisatie van servers.

De nieuwe modellen zijn getest en gecertificeerd voor gebruik in APC's InfraStruXure architectuur. Ze ondersteunen applicaties als high density racks met blade servers, maar ook medische beeldverwerking en diagnose, VoIP/IP telefonie, industriële machines en rfid- en storage-apparatuur.

Het high density ontwerp in 12U afmeting bespaart kostbare ruimte. De UPS is te configureren als single- of driefasen-systeem. De beschikbaarheid wordt vergroot door twee afzonderlijke stroomingangen. Daarnaast zijn de batterijen en ventilatoren te verwisselen zonder de UPS uit te schakelen. De UPS kan ter plaatse als vanaf afstand worden beheerd. Een duidelijk lcd-scherm geeft de status weer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-26T14:46:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.