Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hitachi vergroot blade server-aanbod

 

Green Data Systems, importeur van Hitachi Blade Servers in Europa, maakt bekend dat het Hitachi Blade Server aanbod is opgewaardeerd en nu ook Intels nieuwste chip technologie ondersteunen. De vernieuwde Hitachi BladeSymphony servers presteren daardoor 25 prcent beter en verlagen het energieverbruik tot wel 30 procent.

De nieuwe Hitachi BladeSymphony servers zijn voorzien van ingebouwde virtualisatie, SMP inter-connectie technologie en PCI uitbreidingsmogelijkheden. Hitachi biedt hiermee gebruikers een alternatief op ‘third party' software oplossingen, waardoor de overhead fors kan dalen, terwijl het beheer eenvoudiger wordt en de performance toeneemt. De BladeSymphony servers presteren volgens leverancier Green Data Systems maar liefst 25 procent beter en verlagen het energie verbruik tot wel 30 procent.

BladeSymphony met ingebouwde virtualisatie loopt volgens Hitachi voorop in de markt voor virtualisatie. Ingebouwde virtualisatie samen met de ‘mix- en match' mogelijkheden van BladeSymphony staan de gebruiker toe om met Intel Xeon processor- en Itanium processor-powered blades in het zelfde chasis te werken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2622535). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.