Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

8 Gb/s Fabric Switches van Brocade

 

Brocade brengt drie nieuwe 8 Gb/s Fabric Switches voor het HP StorageWorks B-Series SAN Connection-portfolio op de markt. De nieuwe switchreeks borduurt voort op de Brocade DCX Backbone en 48000 Director, en biedt de hoogst mogelijke prestatieniveaus. Daarnaast reduceren ze het energieverbruik binnen datacenters.

De nieuwe 8 Gb/s Fabric Switches voor het HP StorageWorks B-Series SAN Connection-portfolio van Brocade optimaliseren datacenters die virtuele servers voor consolidatiedoeleinden willen inzetten. Dit is mogelijk door een efficiënter server- en storagegebruik. De nieuwe Fabric Switches hebben acht tot tachtig poorten en bieden maximale schaalbaarheid en prestaties op elke poort. Bovendien zorgen ze voor vereenvoudigd beheer van virtuele omgevingen. De nieuwe producten verbruiken veertig procent minder energie per poort dan vorige modellen.

Brocade introduceert ook een geïntegreerde 8 Gb/s san-switchmodule voor de HP StorageWorks 4400 Enterprise Virtual Array (EVA4400). De EVA4400 ondersteunt twee geïntegreerde switchmodules per opstelling voor een totaal van 20 FC-poorten. Gebruikers profiteren hiermee van een gevirtualiseerde, eenvoudig te ondersteunen san-oplossing. De EVA4400 is ontwikkeld voor middelgrote bedrijven die hun eerste san implementeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2623786). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×