Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP ProCurve Switch 2510G Series

 

ProCurve Networking by HP komt met twee nieuwe Gigabit switches voor kleine en middelgrote organisaties. De switches uit de ProCurve Switch 2510G Series worden toegevoegd aan het ProCurve Switch 2510 portfolio en zijn per direct verkrijgbaar.

De nieuwe fully-managed, layer 2 10/100/1000 switches bieden het mkb betrouwbare, veilige en betaalbare netwerk connectiviteit voor klanten die tegen de grenzen van bestaande netwerken aanlopen. Met de switches kunnen zij upgraden naar Gigabit netwerk connectiviteit, om daarmee de productiviteit te verhogen. Klanten hebben de keuze tussen 10/100 of Gigabit.

De 2510G Series zijn eenvoudig in gebruik te nemen, te beheren en te onderhouden. Dit verkleint de noodzaak tot gespecialiseerd it-personeel. De nieuwe switches bieden ook een betaalbare upgrade path voor het faciliteren van applicaties die hoge bandbreedte vereisen - zoals afbeeldingen, video's, grote databases, netwerk backup en dataopslag.

Belangrijkste kenmerken van de ProCurve Switch 2510G Series zijn 24 en 48-port 10/100/1000 switches met SFP slots voor optionele fibre uplinks,
Protected Ports voor eenvoudige scheiding van en controle over netwerkverkeer,
Secure network access voor het beveiligen van gegevens (802.1X, Web Authentication en MAC Authentication methoden),
Er is ook ruime keuze aan ProCurve beheerinterfaces, inclusief WEB UI, volledige CLI en een gecentraliseerde beheeroptie met ProCurve Manager.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2627948). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×