Dell introduceert ‘Studio' laptops

Computerfabrikant Dell introduceert ‘Studio', een nieuwe laptoplijn naast de bestaande Inspiron laptops. De Studio's zijn ontwikkeld voor de creatieve gebruiker die steeds meer eisen stelt aan op maat gemaakte technologische oplossingen.

Dell Studio biedt gebruikers extra opties om hun creativiteit en digitale horizon te verbreden. De producten combineren slimme technologie met een elegant design en diverse mogelijkheden om te personaliseren. Hiervoor heeft Dell, naast standaard zwart en zes kleuren (paars, oranje, roze, blauw, rood, groen), de optie toegevoegd om glanzend grijs te combineren met een zwarte, blauwe, roze of rode rand rondom het display.

De eerste producten zijn twee laptops, de Studio 15 en Studio 17. Deze pc's combineren een opvallend design, extra visuele elementen en opties zoals slot load drives, toetsenbordverlichting en een ingebouwde webcam. Eind deze maand komen er machines met ingebouwd mobiel breedband.

Eigen gebruikersinterface

De nieuwe Dell laptops beschikken over een eigen gebruikersinterface, Dell Dock, een taakgebaseerde applicatiebeheerder. Dell Dock sorteert geïnstalleerde programma's automatisch in gebruiksvriendelijke categorieën. Hiermee opent het programma in plaats van de naam van het programma, op basis van een taak, zoals ‘email en chat', ‘beveiliging', ‘foto's bekijken', ‘muziek afspelen. De taakbalk is volledig aan te passen. Gebruikers kunnen de plaats bepalen, kleur van achtergrond en lettertype aanpassen en de iconen voor elke categorie wijzigen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-03T15:15:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.