Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LANCOM 802.11n access point voor buiten

 

LANCOM Systems integreert de 300 Mbps draadloze lan-technologie in een access point dat buiten het kantoor kan worden toegepast. Door interne verwarming en koeling is het bestand tegen weer en wind.

De interne verwarming en koeling in de LANCOM OAP-310agn Wireless zorgt ervoor dat dit access point functioneert in temperaturen van -30 °C tot +65 °C. Hiermee is de OAP-310agn Wireless vooral geschikt voor industrieel en buitengebruik. Het apparaat ondersteunt Power over Ethernet, waardoor het apparaat te gebruiken is op afstand van reguliere stroomvoorziening, zoals in een mast.

De metalen behuizing is goedgekeurd volgens de IP66-standaard. Dit verzekert dat de behuizing geen water doorlaat, zelfs geen harde waterstralen. Daarom is dit access point uitermate geschikt voor gebruik onder extreme condities en in vochtige omgevingen, zoals havens, offshore-installaties, in de bergen of op treinstations.

De LANCOM OAP-310agn Wireless bezit een dual-band radiomodule die uitwisselbaar is met IEEE 802.11a/g/n en werkt op de frequenties 2,4 GHz of 5 GHz. Op de 5 GHz-frequentie zorgen de Dynamic Frequency Selection (DFS2) en automatische Transmission Power Control (TPC) voor een effectief vermogen van de antenne tot 1000 mW. In combinatie met de AirLancer Extender O-D9a, een dubbel gepolariseerde antenne, kunnen gerichte radiosignalen afstanden tot twintig kilometer afleggen (zonder obstakels tussen de antennes) en hiermee overdrachtsnelheden tot 15 Mbps behalen. Op kortere afstanden halen deze antennes netto snelheden tot 100 Mbps.

De draadloze LAN is volledig te beveiligen en te beheren met 802.11x, WPA, ACL en LEPS. Daarnaast werkt de draadloze module met verschillende SSID's om zo tot acht WLAN's tegelijk te ondersteunen. De gratis LANtools (LANconfig/LANmonitor) bieden professioneel beheer en gebruiksvriendelijke monitoring.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2631738). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×