Managed hosting door True

NEC Express5800/320Fd fault tolerant server

NEC Computers breidt de fault tolerant server range uit met de NEC Express5800/320Fd server. Deze is speciaal ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een platform dat een hoge beschikbaarheid waarborgt en serverconsolidatie vereenvoudigt.

De NEC Express5800/320Fd-MR server is beschikbaar in mono- of dualprocessor uitvoering. Dit nieuwe model ondersteunt de nieuwste Intel Quad Core processoren en biedt een prestatieniveau dat 20 procent hoger ligt dan het vorige platform. De server ondersteunt Windows Server 2003 64 bit x86 en garandeert ook de bedrijfscontinuïteit van Microsoft Exchange Server 2007. NEC ondersteunt met deze nieuwe fault tolerant server behalve VMware Virtual Infrastructure 3.x  ook Parallels Virtuozzo 4.0 oplossingen. Deze combinatie biedt uitgebreide virtualisatiemogelijkheden met een hoog rendement en prestatieniveau.

Voor de fault tolerant range zijn twee services pakketten beschikbaar. Het pakket UltraCare FT Advantage Service garandeert een hoge beschikbaarheid van de fault tolerant oplossingen. Het bevat biedt 8x5 telefonische ondersteuning, levering van de te vervangen module, toegang tot een dedicated webpagina, software-ondersteuning, remote alerting, proactieve en remote monitoring. UltraCare FT Premium Service gaat nog een stap verder. Het biedt een sterk gepersonaliseerde service voor een continue 24/7 beschikbaarheid. Daarnaast kan de gebruiker terugvallen op after sales service, hoge prioriteit escalatie, rechtstreekse toegang tot het fault tolerant centre of excellence, 24x7 telefonische ondersteuning en levering van de te vervangen module binnen 24 uur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij NEC

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.