Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

UTP-patchkabel van Dätwyler Cables

 

Voor de internationale utp-markten biedt Dätwyler Cables sinds kort utp-patchkabels van de categorieën 5 en 6 in geteste kwaliteit. Samen met de bestaande Uninet-utp-datakabels van de categorieën 5 en 6, en de tool lose Keystone aansluittechniek (KSU-T) in combinatie met de juiste patchpanels en faceplates zijn nu compleet geteste Unilan utp-bekabelingssystemen voor de klassen D en E beschikbaar.

De nieuwe Unilan-patchkabels (AWG 24) hebben een grijze, vlamresistente pvc-mantel (RAL 7035) en beschikken aan beide kanten over omspoten onbeschermde RJ45-stekkers met knikbeveiliging. De patchkabels, die in de standaard lengtes van één tot tien meter uit voorraad leverbaar zijn, zijn geschikt voor alle toepassingen tot klasse D (100 MHz) respectievelijk klasse E (tot 250 MHz), waaronder Fast- en Gigabit-Ethernet, ISDN en Power over Ethernet (PoE).

De nieuwe patchkabels met connectoren voldoen aan alle eisen van de standaards voor de categorieën 5 en 6 (IEC 61935-2, TIA/EIA 568-B.2-1). Bovendien zijn zij zelfdovend conform IEC 60 332-1 en in overeenstemming met de RoHS-richtlijn. Met deze patchkabels vult Dätwyler Cables het gat in het Unilan productportfolio.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2634936). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.