Managed hosting door True

LANCOM breidt uit met serie switches

LANCOM Systems heeft een nieuwe serie switches toegevoegd aan het portfolio van professionele netwerkproducten. De serie bestaat uit twee beheerde switches, LANCOM ES-2126 en ES-2126P. Beide bieden 24 snelle Ethernet-poorten en twee optionele dual-media Gigabit Ethernet-poorten voor de aansluiting van Twisted Pair of optische kabels.

Met de switches ES-2126 en ES-2126P levert netwerkspecialist LANCOM vanaf nu alle componenten voor een actief netwerk aan. Door de gebruiksvriendelijke webinterface kunnen gebruikers de switches in elke browser configureren en tevens beheren met Telnet of met een directe seriële verbinding via RS-232. De apparaten integreren ook met het LANmonitor-programma voor netwerkmonitoring. Ook is SNMP-beheer uitwisselbaar met SNMPv2.

De twee optionele Gigabit Ethernet-combinatiepoorten zorgen voor snelle verbindingen met de backbone. Dankzij Virtual Stacking Management (VSM) zijn tot 16 switches te beheren op één gedeeld IP-adres.

De switches optimaliseren applicaties die veel brandbreedte opeisen door bij te dragen aan effectief netwerkbeheer. Ze ondersteunen de nieuwste functies, zoals QoS (Quality of Service), rapid spanning tree, poort-trunking, limiteren van bandbreedte, poortgebaseerde beveiligingsinstellingen, SNMP/RMON en IGMP-snooping. Dit maakt de switches geschikt voor zakelijk-kleine en zakelijk-middelgrote netwerken en voor prestatienetwerken.

De switches ondersteunen tot 256 gelijktijdige vlan's. Samen met andere vlan-geschikte LANCOM-apparatuur (zoals access points) maken ze netwerkvirtualisatie in een complete infrastructuur mogelijk. Poortprioritering volgens professionele standaarden zorgt ervoor dat de switches het dataverkeer controleren en sturen volgens specifieke criteria, en is ideaal voor bijvoorbeeld het regelen van real-time spraak- of videodata.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-11T15:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.