Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper hardware voor applicatieversnelling

 

Juniper Networks zet een nieuwe generatie platformen voor applicatieversnelling op de markt, de WXC 1800, WXC 2600 en WXC 3400. De WXC applicances bieden een schaalbare, modulaire en kosteneffectieve aanpak voor een snelle en consistente applicatierespons via het wan. Medewerkers beschikken hiermee over een betrouwbare toegang tot bedrijfskritische applicaties en diensten.

De Juniper WXC-platformen integreren applicatieversnelling met router-, switch- en beveiligingstechnologie van Juniper. De nieuwe platformen omvatten software die het dataverkeer en -beheer volledig automatiseert. Dit zorgt voor meer netwerk- en applicatietransparantie.

Lokale harddisks ondersteunen Network Sequence Caching (NSC), waarmee deze apparaten terugkerende datapatronen kunnen opslaan en de wan-capaciteit tot een factor honderd kunnen vergroten. De WXC 1800 is in staat het wan-verkeer tot 2 Mbps te versnellen; dit apparaat is ideaal voor kleine tot middelgrote vestigingen. De WXC 2600 kan het wan-verkeer tot 8 Mbps versnellen; dit apparaat is bedoeld voor middelgrote tot grote vestigingen. Met de WXC 3400 is het mogelijk het wan-verkeer te versnellen tot 45 Mbps; dit apparaat is ontwikkeld voor hogere snelheden voor vestigingen, het hoofdkantoor en datacenters.

De nieuwe WXC-platformen ondersteunen eveneens de universele Field Replaceable Units (FRU) van Juniper Networks. Deze units vereenvoudigen het logistieke beheer, evenals het orderproces voor distributeurs en de Juniper-supportafdelingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2643566). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×