Epson EB-G5000 installatieprojectoren

Epson heeft zijn portfolio installatieprojectoren aangepast met de introductie van de EB-G5000 serie. De nieuwe projectoren bieden een combinatie van hoge lichtopbrengst, een perfecte beeldkwaliteit, installatiegemak en uitgebreide netwerkfunctionaliteit. De EB-G5000-serie vervangt alle andere Epson producten binnen deze categorie.

Met een lichtopbrengst tot 5000 lumen, behoren de nieuwe EB-G5000-projectoren volgens de producent tot de helderste op de markt, zodat ze ook in grote en goed verlichte omgevingen, zoals collegezalen en auditoria, heldere beelden van hoge kwaliteit leveren. Alle projectoren uit de EB-G5000-serie wegen minder dan zeven kilo en zijn eenvoudig en op diverse manieren te installeren. Met de vijf apart verkrijgbare lenzen en de lensshift functies, waarmee het projectievlak zestig procent in de hoogte en tien procent in de breedte kan worden versteld, kan de projector aan elke omgeving worden aangepast.

De EB-G5100 en EB-G5150NL zijn met hun 4000 lumen de standaardmodellen. De EB-G5300NL en EB-G5350NL leveren beide 5000 lumen. De met een wxga-paneel uitgeruste EB-G5200WNL biedt een resolutie van 1280 x 800. Breedbeeldafmetingen geven het projectievlak meer ruimte in de breedte en zorgen ervoor dat de weergave van veel moderne pc's of notebooks natuurgetrouw wordt geprojecteerd.

Standaard wordt de EB-G5000-serie met Epson EMP Monitor software geleverd. Hiermee kan de projector op afstand over een netwerk worden geconfigureerd en bediend. De gebruiker kan de status van de projector vanaf elk werkstation op het netwerk besturen en controleren. Hierdoor kunnen problemen met de projector, de lamp en de interne temperatuur centraal worden gecontroleerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-22T14:35:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.