Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

FWA-3240 U Network Appliance

 

Advantech, leverancier van ePlatform-diensten en netwerk- en communicatieproducten, introduceert de FWA-3240 U Network Appliance, die voorzien is van de nieuwe Intel EP80579 Integrated Processor System-on-a-Chip (SOC)-productlijn. De nieuwe technologie versnelt het upgraden van netwerkapplicatieplatforms aanzienlijk.

De nieuweFWA-3240 U Network Appliance levert volgens producent Avantech door stroombesparingstechnologie betere prestaties tegen lagere kosten. Het maakt gebruik van de nieuwe Intel SOC, dat geheugen en I/O-controller hub-functionaliteit combineert met een cpu-kern die gebaseerd is op Intel Pentium® M-architectuur en Intel QuickAssist-technologie. Het gebruik van één enkel geïntegreerd apparaat beperkt zowel de complexiteit van het ontwerp als de time-to-market. Hiermee is het FWA-3240-platform een instapmodel dat innovatieve en rendabele oplossingen biedt.

Dankzij het enkelchips ontwerp is de FWA-3240 45 procent kleiner dan de bekende platforms die gebaseerd zijn op 4-chip Intel Pentium M-architectuur. Het maakt gebruik van smart-fan-control, zodat de koeling gecontroleerd kan worden en ventilatorgeluid beperkt wordt. Daarnaast is het stroomverbruik 11 tot 21 Watt, zo'n twintig procent lager dan gebruikelijk is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2654648). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.