Managed hosting door True

Epson introduceert draagbare projectoren

Epson introduceert vier nieuwe draagbare lichtgewicht projectoren voor de zakelijke gebruikers, de EB-1700 serie. Ten opzichte van hun voorgangers bieden ze meer functionaliteit en gebruiksgemak. Presentaties komen snel en eenvoudig tot stand en zien er professioneel uit.

De draagbare lichtgewicht projectoren in de Epson EB-1700 serie zijn breed toepasbaar, eenvoudig in gebruik en leveren volgens de producent optimale prestaties. De Epson ‘ultra mobile' serie volgt de EMP-1700 serie op. Alle projectoren in de serie wegen 1,8 kg of minder en een nieuw ontwerp draagkoffer maakt ze extra mobiel. Met de ‘direct power on' knop komt de installatie binnen zes seconden tot leven. De Autokeystone-correctie en een 3-in-1 usb-verbinding zorgen voor snelle en probleemloze installatie. De 3-in-1 usb-display functie stuurt beeld, geluid en besturingsfuncties via één kabel

De korte afstandslens maakt het mogelijk om op een groot scherm vanaf korte afstand te projecteren. Daarnaast biedt de 3lcd-techniek heldere beeldkwaliteit en goede kleurechtheid. De EB-1730W en EB-1735W geven WXGA-resolutie weer. Hiermee bieden ze dertig procent meer schermruimte in vergelijking met XGA-resolutie.

De high-end EB-1725 en de EB-1735W bouwen voort op de EB-1720 en EB-1730W en voegen daar de door Epson ontwikkelde EasyMP-techniek aan toe. Deze zorgt voor een verbeterde netwerkfunctionaliteit en maakt meervoudige projectie mogelijk: tot aan vier projectoren kunnen gelijktijdig en draadloos door één computer worden aangestuurd. Grotere, panoramische en split-screen-projecties behoren hierdoor ook tot de mogelijkheden. De EB-1700 serie is volledig compatibel met de Windows Vista Network Projector functie, waardoor de projector binnen drie muisklikken vanaf de pc is aan te sturen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij Epson

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-28T14:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.