Managed hosting door True

ADLINK 3U CompactPCI CPU blade

Om te voldoen aan de eisen van de volgende generatie transport, defensie-elektronica en industriële automatisering platforms introduceert ADLINK de cPCI-3920. De cPCI-3920 is een 3U CompactPCI CPU blade die energie efficiëntie combineert met een dual core oplossing, server class chipset prestaties en Gigabit connectiviteit.

Deze nieuwe 3U CompactPCI CPU blade van ADLINK ondersteunt Intel Core 2 Duo, Core Duo en Celeron M processoren in FC-BGA pakket. Het systeem is leverbaar in 4HP (cPCI-3920A) en 8HP (cPCI-3920B) cPCI uitvoeringen, alsmede in een real time monitoring (rtm)-configuratie (cPCI-R3920T). Het board beschikt over DDR2-architectuur met gesoldeerd ECC registered geheugen tot maximaal 2GB op 400MHz. Het robuuste ontwerp maakt dit product geschikt voor industriële, militaire en transporttoepassingen. Het is ontwikkeld met het oog op stabiliteit en verpakt in een robuust formaat en daardoor volgens de producent bestand tegen agressieve gebruiksomstandigheden.

Voor extra uitbreiding beschikt de cPCI-3920 ook over vier COM-poorten, vijf USB 2.0 poorten aan de voorzijde, een VGA poort aan de voorzijde en een PS/2 aansluiting voor muis en toetsenbord. Er zijn meerdere opties voor opslag aanwezig om te voldoen aan de behoeften van de gebruiker. Voor de 4HP uitvoering biedt de cPCI-3920 een pin-header en ruimte aan een on-board USB NAND flash-schijf met maximaal 8 GB geheugen; voor de 8HP uitvoering is er een seriële ATA interface met ruimte voor een 2,5-inch harde schijf. Het rtm-model heeft drie poorten voor externe 2,5- of 3,5-inch SATA drives. De cPCI-3920 ondersteunt Microsoft Windows, Linux Kernel 2,6 en VxWorks 6.6.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.