Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AT&T utility computing service

 

AT&T komt met AT&T Synaptic HostingSM, een wereldwijde hostingdienst voor utility computing bedrijven met gemanagede netwerkdiensten, security en opslag. De utility computing service is als onderdeel van de in 2008 geplande investeringen van een miljard dollar verworven van USinternetworking (USi).

Een van de kenmerken van AT&T Synaptic Hosting is het next-generation utility computing platform. Dit maakt het mogelijk om verschillende hostingdiensten te leveren, die gebruik maken van het AT&T netwerk, zoals applicaties, computing resources van servers en beheer van data opslag. AT&T Synaptic Hosting zorgt ook voor toegewijde klantsupport die volledig wordt ondersteund door een end-to-end sla (service level agreement).

Met deze oplossing kunnen bedrijven een verbeterde performance, grotere flexibiliteit en kostenbesparing bereiken. Het computing platform dat Synaptic Hosting mogelijk maakt, wordt uitgebreid om vergelijkbare voordelen te leveren aan andere diensten in het AT&T-portfolio. Een aantal voorbeelden is unified communications, de distributie van content, dynamische back-up en herstel, het opvragen van afbeeldingen in hoge resolutie zoals röntgenfoto's en CAT-scans, en softwarediensten op basis van abonnementen.

Deze grootse IDC's zullen geplaatst worden in Piscataway (New Jersey), San Diego (Californië), Annapolis (Maryland), Singapore en Amsterdam. Deze zullen grootschalige computing- en on-demand diensten via gevirtualiseerde servers ondersteunen en service leveren via de IDC infrastructuur van AT&T.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2671508). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×