Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ultra Mobile Panasonic Toughbook U1

 

Panasonic introduceert de ‘ultra mobile' Toughbook U1 handheld pc. De Toughbook heeft een Intel Atom als centrale processor en draait onder volledige versies van Windows XP of Windows Vista. Daardoor hebben gebruikers mobiel de beschikking over alle applicaties en communicatiefaciliteiten die ‘in het veld' nodig zijn.

De Toughbook U1 van Panasonic beschikt over een verlicht QWERTY-toetsenbord dat ook met een duim kan worden bediend. Het back-lit beeldscherm is ook in zonnige omgevingen goed leesbaar en verbruikt weinig energie. Dankzij het all-weather-design zonder ventilator is het systeem geruisloos, licht en betrouwbaar. De twee ingebouwde accu's kunnen worden verwisseld zonder de activiteiten te onderbreken of het systeem af te sluiten.

Het chassis van de Toughbook U1 is gemaakt van een magnesiumlegering, waardoor het bestand is tegen stoten en vallen (tot een hoogte van 1,30 m). De solid-state diskdrive vergroot de betrouwbaarheid nog verder en verruimt bovendien het temperatuurbereik waaraan de U1 kan worden blootgesteld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2676098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×