Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie Stabicad op de markt

 

Stabiplan brengt een nieuwe release van Stabicad op de markt. Stabicad 8 is gebaseerd op moderne databasetechnologieën zodat de software mee kan groeien met de toekomst. Veel nadruk is gelegd op de gebruikersvriendelijkheid, zichtbaar in overzichtelijke schermen en uniforme tekenfuncties. Dit betekent meer tekengemak en -snelheid. Het pakket is beschikbaar in een professional- en een light-editie.

Stabicad 8 van Stabiplan kent een verbeterde gebruikersinterface en is uitgebreid met nieuwe functies in de verschillende modules. Tekenen met Stabicad 8 simpeler. Schermen zijn overzichtelijker en uniformer gemaakt. Daarnaast is het plaatsen van symbolen, werken met grips, omzetten enkellijns - dubbellijns - 3D en complete installatie omzetten naar ander materiaal verbeterd. Het gebruik van het Stabiplan DistributieModel zorgt voor nauwkeurige coördinatie en uitgebreide controlefuncties in diverse modules

Belangrijkste verbeteringen in het onderdeel Stabibase is de uitbreiding van de mappenstructuur, de nieuwe zoekfunctie en de webversie van deze module. De mappenstructuur is zo in te delen dat deze perfect past binnen de eigen organisatiestructuur.

Met de introductie van Stabicad 8 komt de naam van Stabicad V te vervallen. Stabicad V heet voortaan Stabicad PRO (professional). Daarnaast is er ook de editie Stabicad LT (light). PRO en LT staan voor de intensiteit van het tekenwerk en de hoeveelheid functionaliteit van de editie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2676117). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×