Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gekleurde schijf voor Mac-gebruikers

 

Freecom introduceert een gekleurde mobiele harde schijf voor de Mac-markt, de ToughDrive Custom Special Edition. Mac-gebruikers kunnen daardoor randapparatuur afstemmen op hun Apple-product en ‘kleurrijke' levensstijl, zegt de leverancier.

Naast stootvast en volledig mobiel met hoge opslagcapaciteiten kan er voor de ToughDrive Custom Special Edition van Freecom zelf een kleur gekozen worden of een persoonlijk ontwerp worden gemaakt. Standaard wordt de schijfeenheid geleverd met zes verschillende gekleurde siliconenhoezen, zodat de unit in een handomdraai weer een andere ‘look' krijgt. Er is keus uit roze, turquois, lichtgrijs, rood, blauw en zwart. Om de creativiteit verder te prikkelen, worden er ook vier kant-en-klare inlaykaarten en verschillende sjablonen meegeleverd.

Door de zacht siliconen behuizing én ingebouwd anti-shock mechanisme - wat bij een val fungeert als bumper/schokbreker - overleeft de ToughDrive Custom SE een val van twee meter hoogte! De schijfeenheid is volledig mobiel, want de voeding wordt geregeld door de geïntegreerde usb-kabel. De ToughDrive Custom SE heeft een capaciteit van 250, 320 en zelfs 500GB.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2680429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×