Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alcatel-Lucent OmniSwitch 6400-switches

 

Alcatel-Lucent brengt de stackable OmniSwitch 6400-switches op de markt. Deze Layer 2+ Gigabit Ethernet lan-switches zijn op maat gemaakt voor kleine en middelgrote ondernemingen, en nevenvestigingen of voor toepassing in carrier Ethernet-oplossingen. De OmniSwitch 6400-switches zijn compact en verbruiken weinig energie, maar bieden hoge prestaties, meerlaagse beveiliging en uitgebreide functionaliteit.

De OmniSwitch 6400 is een nieuwe datanetwerkcomponent in het Office Communication Solutions-aanbod (OCS) van Alcatel-Lucent. Dit mkb-portfolio biedt bedrijven de IP-infrastructuur en functionaliteit voor communicatie, mobiliteit, samenwerking en kennisdeling, die nodig zijn om een dynamische onderneming te worden.

Dankzij ‘smart continuous switching' bieden de OmniSwitch 6400-switches een efficiënte en ongestoorde werking. De switches omvatten meerlaagse beveiliging, waaronder authenticatie van gebruikers, quarantaine-vlan's, toegangscontrolelijsten, encryptie en bescherming tegen ‘Denial of Service'. Daarnaast voorziet de OmniSwitch 6400 in geavanceerde mogelijkheden voor netwerkpolicy's en zijn de switches eenvoudig te beheren. Deze switches passen in de strategie van Alcatel-Lucent om producten te ontwerpen en te ontwikkelen met een geoptimaliseerd stroomverbruik en die voldoen aan de RoHS-richtlijnen (‘Restriction of Hazardous Substances').

De OmniSwitch 6400-reeks bestaat uit vijf modellen, die elk 24 of 48 Gigabit-poorten bieden. Elk model omvat twee 10 Gigabit stack-poorten en tot 4 Gigabit Ethernet-combopoorten (RJ45/SFP). Tot maximaal acht switches zijn te stacken en vormen zo één enkele te beheren entiteit met een totaalcapaciteit van 384 poorten per stack. De reeks heeft modellen met Power over Ethernet-mogelijkheden voor de inzet in combinatie met VoIP-handsets of andere via Ethernet gevoede apparaten, zoals Ethercams en (WiFi) draadloze toegangspunten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2685444). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×