Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Raritan KVM-oplossingen voor MKB-serverruimtes

 

Raritan heeft nieuws voor ict-afdelingen op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde KVM (keyboard, video, mouse)-oplossing om het serverbeheer van mkb-serverruimtes en datacentra te verenvoudigen. Voor deze doelgroep is de MasterConsole CAT5 dual-user switch op de markt gebracht.

De nieuwe MasterConsole CAT KVM-switch van Raritan verleent twee gebruikers tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar toegang verleend en geeft systembeheerders flexibiliteit in de manier hoe zij hun servers kunnen benaderen en beheren. Zo kunnen gebruikers vanaf twee verschillende werkplekken toegang tot de servers krijgen. Daarbij kan één van de werkplekken maximaal dertig meter buiten de serverruimte geplaatst worden. Daardoor kan een ict-manager vanaf zijn eigen werkplek serverproblemen oplossen.

Afhankelijk van het gekozen model kunnen twee gebruikers tegelijkertijd acht, danwel zestien servers beheren. Door meerdere MasterConsole CAT switches in te zetten kan dit product een oplossing bieden aan ict-afdelingen met serverruimtes die tot maar liefst 256 servers bevatten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2693016). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×