Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Epson AcuLaser C9200N A3-printer

 

Epson introduceert de AcuLaser C9200N printerserie voor het afdrukken van full colour A3. De serie bestaat uit vier modellen en Epson richt zich daarmee op de traditionele kantoorgebruikers en creatieve professionals. De AcuLaser C9200N levert kwaliteitsafdrukken die gemaakt zijn met de precisie en efficiëntie van een betrouwbare en duurzame grootzakelijke printer.

De nieuwe AL-C9200N serie maakt gebruik van een aantal innovatieve Epson technologieën en levert 2400 dpi RIT-afdrukken van hoge kwaliteit. De printers zijn snel en kunnen tegen lage verbruikskosten op een hele reeks media afdrukken maken. Epson's innovatieve ASIC en Resolution Improvement technologieën verbeteren de kleurkwaliteit en consistentie van de kleurafdrukken ten opzichte van een doorsnee kantoorprinter, zelfs op A3. Hierdoor is de AcuLaser C9200N serie geschikt voor een reeks verticale markten: van grafisch ontwerpers en reclamebureaus tot architecten en stadsplanners.

Alle AcuLaser C9200N printers kunnen in full colour afdrukken tot A3F, met een snelheid van 26 pagina's per minuut in A4. De printers zijn goed op netwerken en andere apparatuur aan te sluiten; zo heeft men volledige toegang tot het netwerk, zonder dat hiervoor extra hardware hoeft te worden aangeschaft. De printers zijn met alle grotere besturingssystemen te gebruiken, waaronder Windows Vista en Mac OSX.

De Aculaser C9200N reeks zal bestaan uit vier verschillende modellen bestaan: het basismodel, een model met duplex functionaliteit uitbreiding, de duplexversie uitgebreid met een extra papierlade voor 500 vel papier en een stand-alone model met duplex functionaliteit, 3 extra papierladen voor 1500 vel papier en een slank vormgegeven kast.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2694230). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Epson
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×