Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Beamer in zakformaat

 

Het Taiwanese bedrijf Adapt Mobile introduceert de Adapt Mobile mX Pocket Projector. Het is een beamer met het formaat van een Smartphone. De mini beamer maakt gebruik van Texas Instruments Pico technology.

De Adapt Mobile mX Pocket Projector is net wat groter dan een Smartphone en levert een lichtopbrengst van 10 lumen bij een resolutie van 600x480 (VGA) via een 3M LED. De lichtbron, die tot wel 20000 branduren mee gaat, wordt gevoed door een verwisselbare Li-ion batterij die minimaal 60 minuten energie levert. Eventueel kan de beamer ook direct gebruik maken van netvoeding.

De Adapt mX Pocket Projector ondersteund verschillende media formaten waaronder MP3, JPEG, AVI en ASF. Deze bestanden kunnen direct afgespeeld worden via de interne 1GB memory van de beamer of via het SD card slot. De beamer is dus ook te gebruiken zonder extern apparaat.

Via de meegeleverde 3-in-1 AV kabel kunnen externe apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, camera's, gameconsoles en camrecorders aangesloten worden. De beamer kan op een afstand van maximaal 1.80 meter gebruikt worden en stuurt dan een beeld uit van 50 inch (1.27meter). De Adapt mX Pocket Projector wordt geleverd inclusief afstandsbediening, opberghoes, tripod, li-ion batterij, AV kabel en AC charger.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2726093). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×