Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SSD's Traxdata Ultra-S Plus Series

 

Traxdata introduceert een nieuwe reeks solid state drives (SSD). De nieuwe SSD-reeks bevat de Ultra-S Plus Series multi-level cell (MLC) en de Ultra-S Plus Series single-level cell (SLC). SSD is een stabiele en betrouwbare opslagoplossing, aangezien er geen mechanische bewegende onderdelen zijn zoals in een gewone harde schijf. Een SSD drive biedt daardoor sneller toegang tot gegevens en elimineert het risico op mechanische defecten.

De nieuwe Traxdata Ultra-S Plus Series MLC is verkrijgbaar in verschillende formaten: 32, 64 en 128 GB. Gebruikers kunnen maximaal 110MB gegevens per seconde lezen en maximaal 78MB per seconde schrijven. De Ultra-S Plus Series SLC kan maximaal 119MB per seconde lezen en maximaal 99MB per seconde schrijven. Deze is verkrijgbaar in 32 en 64 GB.

In vergelijking met gewone harde-schijfstations is de SSD vrijwel geluidloos, zodat het vervelende gebrom van gewone schijven niet meer te horen is. De chips die in de SSD worden gebruikt zijn bestand tegen trillingen, schokken en extreme veranderingen in temperatuur, zodat bedrijven geen waardevolle gegevens verliezen. Een algoritme dat de statische slijtage neutraliseert verlengt de levenscyclus van de SSD honderd keer. Daarnaast is er een ingebouwde foutherstelfunctie die onnauwkeurigheden opspoort en corrigeert, zodat gegevens betrouwbaar blijven. Andere voordelen voor gebruikers zijn snellere toegang tot bestanden en opslagservers en sneller herstarten van de computer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2731517). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×