Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OKI breidt zwart-witprinters uit met B400-serie

 

OKI Printing Solutions kondigt de nieuwe B400-serie zwart-witprinters aan. De serie bestaat direct al uit vijf A4-printermodellen die dubbelzijdig kunnen afdrukken . Het verschil zit in snelheid en afdrukresolutie.

De B400-serie zwart-witprinters van OKI Printing Solutions bestaat uit vijf modellen, twee ‘persoonlijke'-printers en drie netwerkmodellen. Het basismodel B410d is een persoonlijke printer met een resolutie van maximaal 2400 x 600 dpi en een invoercapaciteit die tot bijna achthonderd vel kan worden uitgebreid. Er bestaat ook een netwerkversie, de B410dn. De B430d staat biedt een resolutie van 1200 x 1200 dpi. Met zijn nieuwe bedieningspaneel, tonercartridge voor zevenduizend pagina`s (optie) en extra papiercapaciteit is de B430d geschikt voor het zwaardere werk. Van de B430d bestaat ook een netwerkversie, de B430dn.

Voor kleine maar veeleisende werkgroepen is de B440dn de goede oplossing. Van dit model is geen persoonlijke uitvoering leverbaar, maar alleen een netwerkversie. De B440dn kan grote aantallen afdrukken per maand aan en kan worden voorzien van een tonercartridge voor 10.000 pagina`s (optie).

Bij de B400-serie hoort een softwarepakket met Print Control voor het bijhouden van het gebruik en dus de kosten van de printer. In dit pakket zit ook PrintSuperVision voor het monitoren, rapporteren en beheren van printers via een webbrowser.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2745787). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×