Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu netwerkscanner iScanner fi-6010N

 

Fujitsu Europe introducteert een nieuwe netwerkscanner. De iScanner fi-6010N is ontworpen voor verdere verbetering van zakelijke efficiëntie en communicatie. Met de mogelijkheden tot digitalisering van papieren informatie in productiviteitverhogende ecm-systemen (enterprise content management) worden nieuwe vormen van samenwerking mogelijk.

Met de iScanner fi-6010N probeert Fujitsu te voldoen aan de behoefte van bedrijven aan oplossingen die direct toegang geven tot strategische informatie, tot alle documenten die binnen een onderneming worden gegenereerd. De scanner is ontworpen voor alle gangbare communicatietaken op kantoor, zoals het scannen van papieren documenten die op die manier worden omgezet in elektronische bestanden. Deze documenten kunnen digitaal worden opgeslagen, gearchiveerd en per e-mail, fax of via opslag in gemeenschappelijke mappen worden gedeeld met collega's.

Daarnaast kunnen ze naar een printer worden gestuurd om meerdere exemplaren op papier te laten maken. Bovendien hebben ze integratie met alle gangbare enterprise contentmanagementsystemen met behulp van de standaard meegeleverde SDK (Software Development Kit). Een oplossing, die geschikt is voor gebruik in uiteenlopende bedrijfsomgevingen en sectoren.

De iScanner fi-6010N ondersteunt de versleutelde bestandsoverdracht naast encrypted data authentication en het genereren van veilige, door wachtwoorden afgeschermde pdf-bestanden met zoekmogelijkheden. Gescande documentbestanden kunnen optioneel worden vergrendeld, zodat ze alleen kunnen worden geopend door degenen voor wie ze bestemd zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2749553). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×